VILL DU GE OCH FÅ
EN HJÄLPANDE HAND?

Det är enkelt för ditt företag att bli en del av Daglig verksamhet. Genom att anmäla intresse läggs din arbetsplats till vår lista över möjliga samarbetspartners. När vi tror att din verksamhet kan passa en person kontaktar vi dig.

kostnadsfritt samarbete

Att anmäla intresse innebär inga skyldigheter för dig som arbetsgivare. Du förbinder dig inte till något och har full frihet att tacka nej till ett erbjudande om att ta emot en person. Vid ett samarbete betalar ni som företag ingenting. Personen får sin ersättning från Försäkringskassan. Det vanliga är att arbetsplatsens enda omkostnad gäller en namnbricka och eventuella arbetskläder.

OLIKA INTRESSEN OCh förmågor

Vårt uppdrag är att hitta meningsfulla sysselsättningar för personer med funktionsnedsättning. Vilka arbetsplatser som blir aktuella styrs av individernas olika intressen och förmågor. I dag har vi samarbetspartners inom allt från detaljhandel till myndighetsförvaltningar. Alla arbetsplatser i Karlstad, oavsett verksamheter och uppgifter, är lika välkomna att anmäla intresse.

Vill du veta mer?

Läs gärna vår informationsbroschyr, eller kontakta någon av oss som är verksamhetssamordnare. Välkommen med din intresseanmälan!

FEL: Något gick fel. Se till att alla fält är ifyllda och försök igen.
Tack, ditt meddelande har skickats!