NYA MÖJLIGHETER FÖR PERSONER
MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING

I Karlstads kommun är alla invånare lika viktiga. Daglig verksamhet är ett sätt att ge personer med funktionsnedsättning nya möjligheter att bidra. Deltagarna får ett socialt sammanhang, en givande sysselsättning och chans till personlig utveckling, samtidigt som företag kan få hjälp med vissa uppgifter.

en gemensam vilja

Personer som har en varaktig funktionsnedsättning, men kan utföra uppgifter självständigt, kan få företagsplacering inom Daglig verksamhet. Gemensamt är en vilja att göra något meningsfullt, bidra efter förmåga och ingå i ett socialt sammanhang.

hjälp att hitta sysselsättning

En person från Daglig verksamhet ersätter inte ordinarie personal. Personen ska fungera som en resurs och utföra enklare uppgifter. Kommunens verksamhetssamordnare hjälper gärna till med att hitta lämplig sysselsättning på respektive arbetsplats.

vilka är med?

På Karlstads kommuns hemsida kan du se vilka arbetsplatser som är en del av Daglig verksamhet. Vi söker alltid fler arbetsgivare som kan tänka sig att ge och ta emot en hjälpande hand. Välkommen att anmäla intresse!

Klicka här för att se vilka som är med

FEL: Något gick fel. Se till att alla fält är ifyllda och försök igen.
Tack, ditt meddelande har skickats!